Rel Eslöv

Ringjsöbadens Elservice AB – Rel Eslöv

Kvalitetsarbete inom el

Välkommen till Ringsjöbadens Elservice, Rel, vi är det lilla företaget med den stora passionen som arbetar i bland annat Eslöv! Vi håller ett högt kvalitetsarbete inom el och tele/data och riktar oss till företag samt privatpersoner. Som kvalificerade elektriker kan vi på Rel erbjuda service inom nyinstallationer, renoveringar, tillbyggnader samt felsökningar mm. Vi erbjuder alltid flexibla lösningar till kund och utgår från mitten av Skåne men tar oss an uppdrag i hela länet, däribland Eslöv. Du kan få skattereduktion via rotavdraget, och hur detta fungerar kan du läsa om här.

med kvalitet i fokus

Med stolta yrkesmän siktar vi alltid med att eftersträva ytterst hög kvalitet på våra arbeten. Vi har ett brett team bakom oss med många års erfarenhet inom branschen. Vi ser till att följa branschens riktlinjer för att säkerställa säkerheten kring elektricitet. Ett ypperligt val för alla som behöver anlita en elektriker i Eslöv!

MEd kunden i fokus

Hos oss på Rel värnar vi alltid om våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi ständigt med en god kommunikation innan, under och efter våra arbeten för att säkerställa ett bra resultat. Har du några frågor eller funderingar kan ni alltid nå oss på mail eller telefon, eller läsa mer om oss här.

VÅRA TJÄNSTER

Rel Eslöv

Ringsjöbadens Elservice AB

RINGSJÖBADEN 17, 241 75 Stehag
Rel Eslöv